Concerten

Concert

Concert in januari 2023

Zaterdagmiddag 21 jan 2023 16.00h Theatraal concert met Franse muziek

Uitvoerenden:
Marina Besselink sopraan, Gerrie Meijers piano, Johanna van Steen regie

Toegang gratis, collecte na afloop.

2021-22.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er voor het voorjaar 2022 geen concerten georganiseerd.

Concerten in de mini- serie ‘Raakvlakken en Dwarsverbanden’

Zaterdag 13 juni 2019 van 16-17 uur derde concert in de mini- serie ‘Raakvlakken en Dwarsverbanden’. Met als thema Nederlandse muziek. Met het Kleinvrouwenkoor Baba Jaga olv Michelle Mallinger, dirigent en sopraan met Gerrie Meijers, piano/orgel.

Het concert wordt afgesloten met een hapje en een drankje

Toegang vrij, schaalcollecte.

Concerten van het afgelopen jaar in dezelfde serie.

Zaterdag 19 januari 2019 van 16-17 uur eerste concert in de mini- serie ‘Raakvlakken en Dwarsverbanden’. Sacrale en wereldlijke muziek. Een gevarieerd programma met een reis door de muziekgeschiedenis beginnend in de barokke periode. Met Susanne Winkler, sopraan, Suzanne Groot, viool en Gerrie Meijers, piano/orgel.

Het concert wordt afgesloten met een hapje en een drankje

Toegang vrij, schaalcollecte.

Zaterdag  15 juni  2019 van 16-17 uur tweede concert in de mini- serie ‘Raakvlakken en Dwarsverbanden’. ‘Sterre der Zee’– Maria-programma . Een programma waarin OLV Sterre der Zee in al haar verschijningsvormen centraal staat. De Maria’s, Madonna’s, Vierges en Jungfrauen zullen over elkaar heen buitelen, evenzo zal het zijn met de muziek, composities van Hildegard van Bingen tot en met La Vierge Noire van Poulenc en Ave Maria’s in een bonte mix en overvloed. De oorsprong van de Maagd Maria wordt toegelicht in de context van tijden en plaatsen. Met Xandra Mizée, solisten, vrouwenkoor en Gerrie Meijers, piano/orgel.

Het concert wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Toegang vrij, schaalcollecte.