Vriend worden

 

kroonluchtervierkant

 

Vrienden worden?

U bezoekt onze website, wat leuk en hartelijk welkom! Hopelijk hebben we uw interesse kunnen wekken. Misschien overweegt u een bezoek aan onze kerk voor een dienst of voor een van de activiteiten die we organiseren voor een brede doelgroep. Misschien was u er al eerder en is onze kerk al min of meer bekend terrein voor u geworden.

Hoe dan ook…We vinden het fijn dat u er bent! Als virtueel bezoeker, maar eerlijk gezegd zien wij u veel liever in het echt tussen mensen die er ook echt zijn. We doen ons best om met elkaar een open sfeer te creëren, waarin ook u zich op uw gemak zal voelen. U bent belangrijk voor ons. Want wat is een kerk zonder mensen? Mensen die elkaar treffen en stil staan bij wat leeft in de samenleving. Mensen die zoeken naar hun eigen vorm van spiritualiteit, vrij van dogma’s.

Als u ons een warm hart toedraagt, kunt u ‘Vriend’ worden. De betrokkenheid en steun van Vrienden maakt het mogelijk om activiteiten te blijven aanbieden. Zo kunnen we een plek van ontmoeting en uitwisseling blijven zijn.

Als Vriend kunt u gratis deelnemen aan de kringen, leesgroepen en cursussen (m.u.v. Filmkring en Filosofisch café) en kunt u als u daar behoefte aan heeft in gesprek met Sabine du Croo de Jongh, onze predikant. U krijgt het jaarprogramma, het gemeenteblad en het landelijke blad van de Remonstranten ‘Ad Rem’ thuisgestuurd. Voor het eerste jaar vragen we €90. Als welkomstgeschenk ontvangt u de 6 delige paperbackserie de Goddeeltjes. Na het eerste jaar ontvangt u jaarlijks een verzoek om een vrijwillige bijdrage. Aanmelden kan op bureau.remhaarlem@gmail.com.

Wilt u nog geen Vriend worden maar wel op de hoogte blijven van onze activiteiten, dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.